Palvelutarjontamme

TYÖHYVINVOINTIA

Kaipaatteko työporukallenne erilaista työhyvinvointipäivää? Meiltä nyt valmiit paketit eri teemoilla! Valitse teidän porukalle sopiva vaihtoehto joko eläin,- villiyrtti- tai melontateemalla! Tyhypäiviä räätälöidään myös tarpeen mukaan.

Lue lisää ja ota yhteyttä!


Haluatko tutustua hevosiin, ratsastaa rauhallisia metsäteitä pitkin tai tehdä pidemmän issikkavaelluksen? Kiltit hevosemme sopivat myös aloittelijoille, joten pääset nauttimaan luonnon rauhasta hevosen selästä vaikka et aiemmin olisikaan ratsastanut. 

Lue lisää ja ota yhteyttä! 

Kesän parhaat leirit sisältävät tietysti monenlaista kivaa maaseudun rauhassa! Eläimiä, seikkailua, uusia kokemuksia ja elämyksiä. Mikä sinua kiinnostaisi eniten, eläinleiri, seikkailuleiri vai kenties koiraleiri? 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! 

MELONTA

Miltäs kuulostaa: vesi liplattaa, kanootti lipuu hitaasti pientä mutkittelevaa jokea pitkin Emmesjärvelle. Kannattaa kokea itse. Aiempaa melontakokemusta ei tarvitse, oppaan johdolla pääset nauttimaan upeista maisemista hiukan eri suunnasta. Varaa retki tai vuokraa kanootti omaan käyttöön! 

Lue lisää! 

LUONTOTOIMINTA

Haluatko oppia lisää monipuolisista villiyrteistä? Tai oppia laittamaan ruokaa nuotiolla ja tehdä vähän parempaa retkiruokaa? Tai kenties haluat oppaan vaellukselle? 

Lue lisää! 


Päivittymässä lähipäivinä.. :)