ELÄINTENKOULUTUS

Olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon syksyllä 2021 (YSAO). Koulun myötä sain kokemusta eri eläinlajien kouluttamisesta kun koirien ja hevosten lisäksi pääsi tutustumaan myös nautojen, jyrsijöiden, lintujen, aasin, sikojen ja matelijoiden kouluttamiseen. Omien koirien, hevosten, kissojen, lampaiden ja kanojen kouluttamisen myötä kokemusta on karttunut ja into kouluttamiseen on kasvanut entisestään.

Eläintenkouluttajana minulla on tavoitteena että sekä eläin että ihminen kokevat onnistumisia ja saavat hyviä kokemuksia uuden oppimisesta! Iloinen yhdessäolo, positiivinen vahvistaminen ja monipuolinen palkkioiden käyttö luovat vahvaa pohjaa kaikelle yhteiselle tekemiselle. Kun onnistumisia tulee roppakaupalla, vahvistuu eläimen itsetunto ja molemminpuolinen luottamus kasvaa.

Kouluttaminen ei ole vain temppujen tekemistä. Kouluttamalla voidaan opettaa eläin myös erilaisiin hoitotoimenpiteisiin, kuten pistämiseen, madottamiseen tai yleiseen tutkimiseen. Eikä se vie sen enempää aikaa kun vastaan laittavan eläimen tutkiminenkaan :)  

Kursseja ja koulutuksia voidaan järjestää toiveiden ja tilausten mukaan. Myös yksityistunnit varattavissa! Kysy lisää. 

Onnistunut oppija -kurssit 

Teema Onnistunut oppija kuvastaa eläintenkoulutus ideologiaani. Kyllähän me kaikki se tiedetään että positiivisen vahvistamisen ja onnistumisten kautta me ihmisetkin opimme. Hyvä ja onnistunut fiilis kantaa pitkälle, luottamus kasvaa ja aratkin koirat saavat kasvatettua itseluottamustaan. 

Kursseille ovat tervetulleita kaiken tasoiset ja rotuiset koirat. Tulevaisuuden tavoitteilla ei ole väliä, eli kurssit sopivat hyvin sekä harrastus- että kotikoirille. Tärkeintä on että haluat oppia toimimaan yhdessä koira-ystäväsi kanssa. Kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä (max 5 koiraa). 

Neljän kerran kursseilla opetellaan palkkausta, kontaktia, luoksetuloa ja muita arjessa tärkeitä taitoja.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tarjoushinnat helmikuun kursseille :)


Onnistunut oppija -kurssit Evijärvellä

Evijärvi (Antinniemi, Kaustisenseudun koiraharrastajien koirahalli)