Tapahtumat

Syysloman päiväleirit

Syyslomalla järjestetään kolme eläinaiheista päiväleiriä! Leiripäivien kesto on klo 10-15:00.

Leirillä hoidetaan ja ruokitaan eläimiä, opitaan uutta eläinten kanssa olemisesta, touhutaan ulkona ja käydään ratsastuslenkillä ja kärryajelulla sekä syödään talon lounas. 

Leirin hinta on 50€/leiri. Mikäli samasta perheestä tulee useampi osallistuja, on sisaralennus -5€.  

Huomioithan, että tilallamme ei ole erillistä tapaturmavakuutusta asiakkaille. 

Ilmoittaudu mukaan!  

Seljesin issikkavaellus, kesto n. 6h.

Vaellusreittimme kulkee Alavetelin ja Kaustisen rajamaiden metsäteitä ja polkuja pitkin järveltä toiselle. Jääkauden harjumuodostelmat, useat pienet järvet, kaunis Ullavanjoki ja vaihtelevat metsätyypit luovat upeat puitteet noin 24 kilometrin vaellukselle. 

Keittolounas ja nokipannukahvit kuuluvat hintaan. Tämä ratsastusvaellus sopii ratsastustaitoisille. Talleillamme ei ole tapaturmavakuutusta, joten oma vakuutus on hyvä olla. Järjestäjät pidättävät oikeuden perua vaelluksen tilanteen niin vaatiessa. Säävaraus. Järjestäjän peruessa myös varausmaksu palautetaan asiakkaalle.

Hinta 95€/hlö (sis alv). Varausmaksu 20 euroa. Varausmaksua ei palauteta asiakkaan peruessa osallistumisensa. 

Vaelluksen järjestävät Eläin- ja elämyspalvelut Gaia ja Purtsin talli Ilmoittautumiset Minna Puurula, 040-5839551 tai Kaija Lackström, 044-5646581. Paikkoja rajoitetusti. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut ilmoitetaan osallistujille. Osalla hevosista painoraja.


MOLEMMAT VAELLUKSET ALUSTAVASTI TÄYNNÄ! 

Kysy peruutuspaikkoja.

Menneet tapahtumat